Навремена, брза и квалитетна услуга

Професионален однос и доверба со клиентите

Царнска постапка за увоз на роба

Кои сме ние

Делташпед е една од првите приватни шпедиции во Македонија.

Единствената канцеларија е отворена во населба Аеродром во 1992 година и поседува лиценца за застапување и шпедитерско работење издадена од Царинска управа на Република Македонија.


Наша мисија е задоволување на потребите на клиентите и нивните очекувања преку нашите вработени лица кои се искусни, лиценцирани шпедитери и професионално обучени и координирани со цел потребите да бидат задоволен.

Шпедиерска услга

Наши вредности

Царинење возила

Тим

Професионален однос и доверба со клиентите.

возно и ивозно царинење

Квалитет

Ефикасност, флексибилност, стабилност и квалитет.

Навремена царинска постапка

Одговорност

Навремено, брзо и квалитетно завршување на царинските формалности.

Услуги

Комплетна услуга за Вас, преку:

Царинск услуги

Увозно и извозно царинење

Царинење за привремено увезена стока

Изготвување на транзитни документи

Консалтинг на царинско работење

Застапување на фирми пред царина

Поедноставени царински постапки

Нашиот тим

Saso Srbinovski

Сашо Србиновски

Управител
Keti Srbinovska

Кети Србиновска

Референт
Danco Ivanovski

Данчо Ивановски

Референт
Darko Josifovski

Дарко Јосифовски

Референт
Dejan Srbinovski

Дејан Србиновски

Помлад референт

Контакт

Адреса

Јане Сандански 110,
1000, Скопје

Телефон:

02 2434 925
070 227 633

Е-пошта

info@deltasped.mk
deltasped@gmail.com

Работно време

Понеделник - Петок
08:00 - 16:00

Loading
Вашaта порака е испратена. Ви благодарме!